top of page
Carina.jpg

Rörelse, akupunktur och natur en perfekt kombination för din hälsa

Hej, mitt namn är Carina Svensson och jag är akupunktör och rörelsecoach med fokus smärta och idrottsskador.


Om mig

För mig är rörelse, motion, träning och idrott en naturlig och viktig del av livet. Att röra sig i naturen får kroppen att slappna av. Det ger  välbefinnande och kraft att orka med vardagen och livets utmaningar.

Jag är orienterare som alltid har haft en passion för att springa i skogen. Jag är utbildad akupunktör, massör, rörelsecoach och sjukgymnast. I mitt företag, Carinas träningsverk, hjälper jag människor att minska och bli av med sina smärtor. Därmed kan du hitta tillbaka till det naturliga sättet att röra dig.

 Och det är enklare än du tror!

Min bakgrund som sjukgymnast, akupunktör och massör, med fokus på att öka kroppens självläkande förmåga, ger mig en bred kompetens som gör att jag kan hjälpa dig på just det sätt som din kropp behöver. I mötet med dig utgår jag ifrån dina behov och med hjälp av olika verktyg som är hämtade från sjukgymnastiken, den kinesiska medicinen med sin akupunktur eller massagen, kan jag hjälpa din kropp att hitta tillbaka till sin naturliga balans. Det handlar om att skapa förutsättningar för din kropp att röra sig så optimalt som möjligt. När du bokar tid hos mig påbörjar vi tillsammans en resa mot större rörelseglädje i ditt liv.

Samarbetspartners

Klinik Akubalans.png

Klinik Akubalans i Uppsala

Senaste nytt hittar du på Facebook

Hör av dig

Storgatan 28, 331 72 Forsheda, Sweden

070-258 80 31

Tack för ditt meddelande!

bottom of page